16 Ekim 2013 Çarşamba

rossman alışverişim

selamlar
öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. sevdiklerinizle huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğimle.cumartesi akşamı süpriz bir kararla istanbula gittim.bayram sabahı döndüm.o kadar gezdimki anca kendime geldim:) güzel zamanlar çabuk geçer derlerya aynen öyle oldu.
neyse sizlerle geçenlerde rossman ın yapmış olduğu indirimden aldıklarımı paylaşıyorum. daha sonra watsons ve gratisden olanlarıda paylaşıcam henüz fotolarını çekemedim.bunlarda telefonla çekildiği için biraz kötü.kusura bakmayın.:/
                                                     bu tüm ev için alınanların fotosu.
burdada sadece benim olanlar var.
saçım normade kahverengi.fakat ben biraz daha koyu olmasını seviyorum. oyüzden palette 4 numara amber kahveye boyuyorum.bayram geldi geçiyo yoğunluktan hala boyayamadım orası ayrı konu:) ben bu tona boyadığımda siyah gibi oluyor.tam istediğim gibi :) indirimde bulmuşken 3 tane stokladım.
saçlarım kıvırcık olduğu için banyo sonrası için sıvı saç kremi kullanıyorum. herseferinde başka özellikli alıyorum.bu sefer bu loreal yeni kırmızı seriden olanını aldım.
cildim sivilceli yağlı ve siyah noktalı malesef:/ daha önce niıveanın ürünlerini kullanıyordum fakat hiç faydası yoktu. takip ettiğim bloglarda bu ürünleri kullananlardan olumlu şeyler okudum.inşallah banada faydalı olur diyerek aldım.yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.loreal peeling, neutrigina siyah nokta temizleyici tonik ve sivilce jeli.
maybeline 11 numara pembe ruj. tam bu tonlarda bir ruj istiyordum. ürünün vaadettiği 14 saat kalıcılık. daha önce gratisten denedim ve gerçekten uzun süre çıkmıyor.almak için indirim bekliyodum ve aldım:)
yaz aylarında nıveanın roll on başlıklı bir ürününü kullanıyordum.fakat bu tarz ürünler sürünce hemen kurumuyor. bu yüzden kış ayları için rexona koltukaltı  sprey tercih ediyorum.
makyaj pamuğumda bitmişti gitmişken onuda aldım. 
benim rossman alışverişim bu kadardı.  bazı ürünlerin ayrıntılı postlarını hazırlıycam beklemede kalın sevgiler:)


2 yorum:

  1. merhaba, güle güle kullan yeni ürünlerini, çok hoşlar gerçekten, maybeline rujunu ben de merak ettim açıkçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, teşekkür ederim ben severek kullanıyorum ruju postunu hazırlıycam merak etmeyin :)

      Sil