28 Kasım 2013 Perşembe

çekiliş haberi

makyaj aşktır: Blogumun İlk Çekilişiyle Sizlerleyim :)): Aslında bu çekilişi blogumun yıldönümünde yapmayı planlıyordum ama daha fazla bekleyemedim. Kazanana yılbaşı hediyesi olsun :)) Sizler ...

ahşap kedicikler

 selamlar herkesee
kedi manyağı olduğumu takipçilerim bilirler :)bu kedicikler bana hediye gelmişti. uzun bir süre durdular artık boyama zamanı gelmişti. ilk önce renklerine karar verdim. siyah beyaz gri üçlemesi. yüzlerini de fırçayla çizdim. ben çok beğendim valla rafımda yerlerini aldılar :) işte resimleri:)



26 Kasım 2013 Salı

çekiliş haberi

Harikalar Dünyası: İkinci Çekilişim Var... Kutunun İçinde...: Herkese Merhabaaaaaa...... İkinci çekilişim için çok heyecanlıyım. Sizler için hazırladığım hediyeleri umarım beğenirsiniz. Severek yaptığ...

19 Kasım 2013 Salı

çekiliş kazandım hediyelerim geldi :)

herkese selamlar,
 bugün çok mutluyum. blogu açtığımdan beri çekilişlere katılıyorum bana hiç çıkmamıştı. bu ilk oldu :) Nihan'la Makyaj blogunun güzel çekilişini ben kazandım :) hediye the balm balm jovi paletiydi. Nihan arkadaşım ek olarak flormar pretty ruj 324, h&m lipgloss ve essence quattro far yollamış. hepsinin renklerini çok beğendim  paketi açınca sürpriz oldu kendisine çok teşekkür ederim kullandıkça seni anacağım :)) bundan sonra gölgeli göz makyajları beni bekler:)))

17 Kasım 2013 Pazar

çekiliş haberi

EGLOG GÜNLÜK: YILBAŞI HEDİYESİ İSTEYEN VAR MI? ÇEKİLİŞİME BEKLER...: Çok kısa bir süre oldu bloğumu açalı aslında. Ve bu ufacık süre zarfında beklediğimden de fazla arkadaşlıklarım oldu. Tecrübelerim...

14 Kasım 2013 Perşembe

cecile ojeler

selamlarrr herkesee,
geçenlerde aldığım ojelerin sürülmüş hallerini paylaşmak istedim sizlerle.ben ikisinide çok beğendim ama mint yeşilini daha bi fazla ;) sürümleri ve kalıcılıkları orta seviye. silerkende zorlanmadım. pembe olan biraz çizgilenme yaptı. daha bol sürülürse sorun olacağını sanmıyorum.fiyatları çok uygundu tanşaş marketten tanesi 1.65 krş a almıştım ;)

 cecili mint yeşili oje no: 77

cecile pembe oje no: 100
   sevgiyle kalınn :)

13 Kasım 2013 Çarşamba

bitenler #1

selamlar
ilk bitenler yazıma başlıyorum. bu tarz postları okumak hoşuma gidiyor.elimde biten ve severek kullandığım ürünler olduğu için bende yazmak için kolları sıvadım:) eveet başlıyorum


1-loreal elseve arı sütü iksirli kuru saçlar için besleyici sıvı saç kremi : saçlarım kıvırcık ve kuru yapıda olduğu için yıkandıktan sonra tarayabilmek için bu tarz durulanmayan ürünler kullanıyorum. elseve ürünlerinin hepsinden memnunum. bu da gayet başarılıydı. yerine başka bir çeşidini almıştım.
2-angıe  wıld love  vücut spreyi: angıe nin bu spreylerinin kokuları hemen uçup gitmiyor. parfüm gibiler. yalnız şişeleri250 ml olduğu için bitirmesi biraz zor. ben yarısında anneme vermiştim o bitirdi:) şuan sugar manıa (sarı olan) kullanıyorum.
3-prozinc kuru dökülen, kırılan,yıpranmış ve zayıf saçlar için güçlendirilmiş formül şampuan : bu şampuanı bir yılı aşkındır kullanıyorum. memnunum. ayrıntılı yazısı gelicek;)
4-vaselıne kakao ve shea yağı içeren vücut bakım kremi: bu kremin kokusuna bayılıyorum resmen.nemlendirmeside orta seviyede diyebilirim.içinde hala azcık var.
5-golden rose lıpcare kırmızı meyveli dudak balmı: bu balmdan kaçıncı bitirişim bilmiyorum. gayet memnunum. sadece bundan sürüp dışarıya çıktığım çok oluyor. hafif kırmızılık veriyor. yenisini hemen almalıyım.
eveet bitenler yazımın sonuna geldik hepsi memnun kaldığım ürünlerdi tavsiye ederim sevgiyle kalın :)))



12 Kasım 2013 Salı

alışverişim

selamlar
 uzun süredir aldıklarımı paylaşmadım.azcık biriktiler. bende hepsini birden paylaşayım dedim.izlediğim bloglardan iyi yorumlar okuduğum ürünleri almaya çalıştım. tabi ihtiyacım olanları. şimdi aldıklarıma geçeyim :) toplu hali  :)

 bordo  ve lila oje istiyordum zaten. gümüş olanıda özel günlerde sürmek için aldım:) essence lila oje:2.5 tl
gabrini oje :1 tl
 garnier karma ve yağlı ciltler için  bb krem ,  garnier göz altı roll  on bb krem , the balm hot mama alıık. biraz kullandıktan sonra yorumlayacağım.

 pastel lip balm, rimmel london kate ruj 110 numara, maybelıne rocket rimel.
garnier 3ü bir arada temizleyici  ve loreal göz ve dudak temizleyici.  en yeni aldıklarım bu ikisi. hepsini indirimlerden aldım  gratis, watsons ve olay parfümeriden.araştırmalarımda güzel ürünler olduklarını okudum fakat herkesin cildine etkisi farklı olabiliyor. umarım memnun kalırım :)
sevgiyle kalınn :)



8 Kasım 2013 Cuma

geri dönüşüm :)

iyi geceler:)))
sıkıntıdan yeni şeyler yapmaya başladım iyice.evdeki konserve kutularını boyadım. üstüne dekopaj yaptım. eski hallerinden eser kalmadı :) içlerine tarak fırça gibi şeyleri koydum gayette kullanışlı oldular. birini beyaza diğerini pembeye boyadım. beyazın üstüne iki tane kedi yapıştırdım.pembeye ise bisiklet resmi. işte resimleri :)








kullandığım kedicikleri de ekledim almak isteyenler için :)



7 Kasım 2013 Perşembe

ahşap şemsiyelik

herkese merabaaaa 
yine bir ahşap boyamayı sizlerle paylaşmak istiyorum. geçenlerde yaptığım bu şemsiyelik çok beğenildi. tasarımı bana ait. henüz yine verniği yok :)) yağmurlar da başladığına göre bir an önce vernikleyip kullanmaya başlamak lazım :)

                                                                     bu ham hali :)

önce iki kat bordoya boyandı. sonra iki tarafına stencıl şablon uygulandı. bu şablonu  halımıza uygun olduğu için seçtim.
                                                     şablon çıkartıldıktan sonraki hali
kalan diğer iki yüzüne ise bu şemsiyeli kız resimleri yapıştırıldı. şemsiyeliğe de böyle  dekopajlar yakışırdı dimi:)





                                                                     sonuç böyleee :)

ahşap kalp kutum

iyi geceler, 
ne zamandır yaptığım boyamaları paylaşmadığımı farkettim.bir aydır tasarlamaya çalıştığm kalp kutumu sonunda bitirdim. öylemi olsun böylemi derken değişik bi tasarım yaptım.bakalım beğenicek misiniz :)
en çok hoşuma giden kadın resimlerini seçtim çıktısını aldım. kalbe göre şekillendirmek açıkcası biraz zor oldu ama başardım. sonrada sarı siyahın bu dekopajlara uygun olacağını düşündüm :) henüz verniğini yapmadım niyeyse vernik işi hep gecikiyor bende.



2 Kasım 2013 Cumartesi

1 Kasım 2013 Cuma

yine alışveriş

herkese merabaa :)
uzun süredir yeni post yazamadım.kusura bakmayın takipçilerim:/
simdi sizlerle yeni aldığım ürünleri paylaşacağım:) dün yine arkadaşlarımla izmir  forum bornova ya gittik. aslında alışveriş yapıcak kişi arkadaşımdı ben değildim ama sonuç o sadece annesi için bir tane gömlek aldı ben ise şimdi göreceklerinizi aldımm:)
öncelikle watsonsa girdik. ben zaten vanilyalı şeylerin hastası olduğu için palmolive vanilyalı duş jeli aldım.3 kasıma kadar yarı yarıya indirimde. 5.45 tl ye geliyor.
sonra kıyafet dükkanlarının çoğunu gezdik. iki parça kıyafet aldım. ama tabi almak istediğim daha çok şey vaaar:)
birincisi stradivarius dan bu siyah hırka. bu havalar için tam ideal. uzun kollu giysek terliyoruz.en iyisi kısa giyip yanımıza böyle bir hırka almak :) fiyatı 19.95 tl. farklı renkleride mevcut. bu markanın  bütün ürünleri çok hoşuma gidiyor.
ikincisi ise bershka dan bu bordo gömlek. fiyatı 25.95 tl.yine farklı renkleri mevcut. amabordo çok moda olduğu için ben onu tercih ettim. bershka da da gerçekten hoş ürünler var. bakmanızı  tevsiye ederim. ayrıca resimdeki mankenin üzerindeki etekler de bu kış çok moda. bir tane edinmeyi istiyorum:)
forum bornovadan aldıklarım bu kadardı.dönüşte seyyar bir incik boncukçudan iki yüzük bir tanede bileklik aldım. tanesi 1 tl.
                                     bunlar da yüzüklerimin elimdeki duruşları. nasıl buldunuz:))
eveet alışverişimin sonuna geldik. beğendinizmi cicilerimi yorumlarınızı bekliyorum :)))