23 Ekim 2013 Çarşamba

günün ojesi : saks mavisi

selamlar
geçenlerde aldığım bu ojeyi yeni sürme fırsatım oldu. daha önce hiç gabrini marka oje almamıştım.bu rengi almak istiyordum flormarda kalmamıştı. gözüme bu marka çarptı ve aldım .fiyatıda çok uygundu 1 tl :)
neyse bugün onun günüydü :)
ben gayet beğendim kötü bir taraf bulamadım. sürümü güzeldi. inşallah silerkende  memnuniyetim devam eder. çünkü bazı ojeler feci bulaşıyor. şimdilik izlenimlerim güzel :) sıra fotolarda :)




hello kitty aşkı

selamlar herkesee :)
ben hello kitty yi zaten seviyorum ama kedi manyağı olduktan sora dahada bi sevmeye başladım.
haftasonu ailemle baumax denilen markete gitmiştik.dolaşırken bu sevimli lamba açma düğmesini gördüm dayanamadım aldım. herne kadar çocuk odaları için olsada almak için yaş sınırı yok tabiki :D eve gelir gelmez taktırdım. çok şirin oldu. sonra odamdaki eskileri karıştırken hello kittyli bir anahtarlık ve çanta buldum:)
bayram öncesi yaptığım istanbul gezimde bağdat caddesindeki hello kitty world cafeye gitmiştim. bağdat caddesine gitme amacım sadece buydu :D ama fiyatları biraz abartı gelmişti bana. oradan birşey almamıştım. orada çektiğim bi kaç fotoyuda sizinle paylaşayım dedim.hello kittyli herşey var denilebilir :)

sizcede şirin olmamışmı :)
anahtarlığımıda eskilerin içinden buldum :)


yıllar önce aldığım çanta bazanın altında duruyormuş tekrar kullanılmak üzere askıya asıldı :)





hello kitty world cafeden kareler ve hello kitty olmuş ben :))

20 Ekim 2013 Pazar

gece gece kızdım...

 herkese iyi geceler sevgili takipçilerim,
bazı insanlar sinirlerimi bozdu. herkes kendi derdinde bunu zaten biliyoruz.devir bunun devri.ama insan sevdiklerine değer verir öyle değilmi? karşılığında da değer görmek ister. bazıları malesef sadece kendilerini düşünüyor. bende böyle insanlardan soğuyorum. empati denen birşey var. kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diye de bir laf var. ama uyan varmı nerdeee :/ ben zaten hep bu iyi niyetimden kaybediyorum. insanlar kırılmasın üzülmesin aman kaç yıllık arkadaşlığımız var derken bir bakmışım paramparça olan yine ben olmuşum. onların dedikleri olmadığı zamanda üstüne birde trip atarlar. insanlar çok bencil gerçekten. neyse içimi döktüm bayağı. inşallah düzelirler( umut yok gerçi).
hepinize sevgiler, saygılar ve öpücükler :)


izmir sasalı doğal yaşam parkı gezisi:)

merhabalar,
bayram tatilinin sonuna gelmiş bulunmaktayız.yarın herkese hayırlı işler olsun :)
sizlerle sasalı parkı gezisinde çektiğim fotoları paylaşmak istedim.benim gibi hayvansever birisi için gayet keyifli bir geziydi.hayvanseverlere buraya uğramalarını tavsiye ederim:) giriş öğrenci 1, tam 3tl. tamamını dolaşamadım çünkü hava çok sıcaktı. bayağı enerji gerektiren bir yer:) daha göremediğim hayvanlar da vardı. birdahaki sefere artık :) biz yaklaşık iki saatte dolaştık ama tamamı sanırım 3 saat sürer.